Alla Hjärtans Dag

Kommersiellt jippo eller en dag vigd för eftertänksam romantik?

Är det en dag för alla kärleksfulla människor att uttrycka känslor för nära och kära eller är det i själva verket köpmännens kassako?

Vad gör ni på Alla Hjärtans Dag?

105576-37

Kram på er

Finally, något som händer

Hur kommer det sig att ju mindre man tar för sig, desto mindre får man gjort? Förra helgen hade jag utomordentligt skittråkigt. Ju tråkigare allting kändes, desto tråkigare såg jag till att göra det. I stället för att gå upp till Hydro och hyra en film svor jag över alla icke-spännande program som alltid avlöser varandra på helgerna. I stället för att laga till en god lördagsmiddag förbannade jag mina qournfiléer. Why ...

Denna helg däremot bär det av med kollegor på 30-års fest i Sandviken (bandyns näste). Skulle ha lyxat till det med dyyyyrt hotellrum på Högbo Brukshotell, tjusigt spa-hotell, men det såg till att vara fullbokat + 15 personer i kö. Vad gör folk i Sandviken? Jag kommer därför att kvarta hos värdinnans mamma (!) - snacka om småländskt utan egentlig baktanke.



Hade även tänkt unna mig dyyyyra spa-behandlingar - ja, en i alla fall - men de var också fullbokade. Vad gör folk på spa i Sandviken? Däremot blir det en dyyyyr lunch som vi i alla fall såg till att boka in oss på i tid. Tydligen tränar svenska kocklandslaget här. Behöver jag ställa frågan ... vad gör ...?

Trevlig helg på er!

 

Entertain me, please

Ok - söndag - och jag är uttråkad till min yttersta smärtgräns. Jag till och med önskar att jag vore bakis. Det skulle åtminstone betyda att jag hade haft en förbannat kul lördag! 

Men neeej ... Min vecka har snarare fyllts med följande spännande moment: 

Spännande 1: Jag kan poppa popcorn med en stekpanna som grytlock. Uppfinningsförmågan är på topp!

Spännande 2: Jag har skådat en riktigt full dammsugarpåse och bytt den (en erfarenhet rikare)

Spännande 3: Jag har testat det senaste inom pulsspinning.  

Spännande 4: De bygger om ICA Bergsgatan, bara så där ...

Spännande 5: Jag har kaviar i mitt kylskåp. Tuben har fått en alldeles egen hylla!

Spännande 6: Jag hör röster i fläkten ovanför spisen. Är jag hemsökt eller har studenterna bara hittat ännu ett sätt att leva sitt studentliv på?

Spännande 7: Jag har lyckats knipa en tvättid på normal tid (hör o häpna) = 17.00 - 20.00

My life is exciting!

Nu ska jag återgå till mitt mer än spännande experiment; beskåda tre avokados och se hur snabbt de mognar i dagsljus (instängda i en påse). Återkommer med resultat vid ett senare och jättespännande tillfälle. 

Krasslig

En fågel flög in i mig idag - gav mig någon konstig influensa
En spindel bet mig i tån idag - gav mig huvudvärk
En isfläck gjorde att jag satte mig på ändan idag - gav mig magknip

Suck, låter som jag feberyrar. Orden till höger om bindestrecket stämmer. Orden till vänster är bara fuffens!

Försökte hitta kaviar, en skiva ost och cheese cake på Hydro innan - no such luck! Symptom som påminner om en gravid kvinna - jag vet - men tydligen kan knasiga virus orsaka knasigt sug.

Lovade Jocke en uppdatering, så den här virriga uppdateringen gör jag för hans skull! Jag är "syk o dålig" ... litegrann i alla fall.

Ska fortsätta knapra på mina frysta mangobitar som jag lyckades rota fram i frysen som Gud glömde att frosta av.

Akta er för fåglar, spindlar och isfläckar!