Alla Hjärtans Dag

Kommersiellt jippo eller en dag vigd för eftertänksam romantik?

Är det en dag för alla kärleksfulla människor att uttrycka känslor för nära och kära eller är det i själva verket köpmännens kassako?

Vad gör ni på Alla Hjärtans Dag?

105576-37

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Jennie

Haj Emma! Vill börja med att önska dig en underbart fin alla hjärtans dag. Sen tänkte jag berätta om min alla hjärtans dag, eller anti-valentines day som vi har valt att kalla den. Vi ska på en japansk restaurang, ett par stycken kompisar och äta sushi. Sen ska vi spela biljard eller nått annat trevligt, allt för att inte behöva "fira" ensamma.. då de flesta har våra kärlekar långt borta.. that's about it :) Vad ska du göra själv? Kram Jennie

Postat av: Emma

Låter som en bra idé - ett sätt att sätta guldkant på tillvaron. Alla Hjärtans Dag för mig ... hmm ... blir faktiskt utbjuden på restaurang och har dessutom bakat mycket smaskiga muffins dagen till ära, med hjärtan som dekoration :)

2007-02-14 @ 13:15:34
URL: http://iemmasvarld.blogg.se
Postat av: Sara´n

Hej Emma Slemma! Jag har jobbat och sen varit och tränat, sitter nu och med halva ögat på tv´n och vet att jag borde vika ihop tvätten. Hoppas du haft en fin dag och hoppas du får en härlig helg hemma i Rottne och Växjö.
Många Kramar Sara

2007-02-14 @ 20:24:08
URL: http://sarans.blogg.se
Postat av: Anonym

FAN VA NICE ATT DU KOMMER HEM!!

TREVLIG RESA O SÅ DÄR!!

KRAM!!

2007-02-14 @ 22:18:16
Postat av: Anonym

Du är seg på att uppdatera min vän. Saknar dig allan. Men vi ses om en vecka hos Emma, det ska bli roligt att träffa er alla igen :-)

2007-03-02 @ 16:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback